Skip to content

Best FREE VPN 2022 | Top 3 volledig GRATIS VPN'sSave 63% and get Net protect IPVanish VPN
Best deal at 60% Off NordVPN
Get Up to 81% Discount Today with Atlas VPN
Get Up to 66% Discount Today with HotbotVPN
Get Up to 82% Discount Today with PureVPN

Qataku.com | Best FREE VPN 2022 | Top 3 volledig GRATIS VPN's – 💥👇 De beste gratis VPN’s van 2022 👇💥
1️⃣ Atlas VPN –
2️⃣ ProtonVPN –
3️⃣ Windscribe –

Er is zoveel informatie op het internet en het wordt steeds moeilijker om het te filteren op content van kwaliteit. Als je dus op zoek bent naar een manier om je te verzekeren van digitale beveiliging op het web, dan is deze compilatie van de beste gratis VPN’s van 2022 perfect voor jou.

🔻 TOP VPN’s met RISICOVRIJE proefabonnementen 🔻
1️⃣ NordVPN | 71% korting:

2️⃣ Surfshark VPN | 82% korting:

————————————————
💥Gratis VPN’s hebben hun beperkingen. Kijk eens naar deze TOP premium VPN’s:
————————————————

\TIMESTAMPS//
0:00 Intro
0:40 Kun je een gratis VPN vertrouwen?
1:11 Hoe veilig is de gratis versie van AtlasVPN?
2:04 Hoe snel is AtlasVPN?
2:36 Heeft AtlasVPN ook nadelen?
3:06 Hoe goed is de gratis versie van ProtonVPN?
3:43 Welke OS ondersteunt ProtonVPN Free?
4:24 Is Windscribe deugdelijk?
4:47 Hoe veilig is Windscribe?
5:41 Slotoverwegingen

Atlas VPN:

Dan zullen we maar eens beginnen aan onze lijst van gratis 2022 VPN-providers, oké? De eerste op onze lijst van gratis VPN-recensies is Atlas VPN. Het is gratis zo lang als je wilt en deze lichtgewicht VPN-tool levert een veilig netwerk van servers die het WireGuard tunnelling protocol gebruiken. WireGuard is een open-source communicatieprotocol met versleuteling van de bovenste plank, ontworpen voor gemakkelijk gebruik, hoge snelheden en kracht. Het is ook minder kwetsbaar voor aanvallen van malware wat wel het geval is bij oudere protocollen.

Anders dan bij de betaalde versie geeft Atlas VPN je toegang tot twee servers in de Verenigde Staten en eentje in Nederland – slechts drie servers. Dat klinkt een beetje magertjes maar het is een goed aanbod vergeleken met wat je moet betalen voor premium abonnementen op populaire services zoals ExpressVPN en Surfshark.

ProtonVPN:

De volgende op de lijst is de recensie voor de gratis versie van ProtonVPN. Als je op zoek was naar ongelimiteerde bandbreedte voor noppes, dan is ProtonVPN je van het voor jou. Het gebruikt ChaCha20-versleuteling, WireGuard, OpenVPN en andere tunnelling protocollen om de veiligheid van je data te verzekeren.

Het belangrijke nadeel is dat je ProtonVPN maar op één apparaat tegelijk kunt gebruiken dus je moet meerdere accounts hebben voor je verschillende apparaten. Bovendien zijn de krachtigste beveiligingsprotocollen op ProtonVPN beperkt tot het gebruik van Premiumleden en Netflix heeft een manier gevonden om Proton te blokkeren.

Windscribe:

De laatste op onze lijst is de gratis VPN van Windscribe. Het is meer dan een begrip en veel mensen die het zich niet kunnen veroorloven om een abonnement te betalen voor de verschillende betaalde VPN-platforms gaan naar Windscribe. Het heeft 11 gratis servers en een multi platform compatibiliteit, waardoor het met gemak de beste gratis VPN is voor iPhone, Windows, Linux en andere digitale apparaten zoals Firestick en Kodi.

Windscribe gebruikt DNS lekkagebescherming, IPv6 lekkagebescherming, WebRTC lekkagebescherming en TimeZone bescherming om de privacy van gebruikers te ondersteunen. Het bespaart je ook de ergernis van ongevraagde digitale reclame, een fantastische eigenschap voor een gratis VPN-service. Windscribe heeft een gebruikersvriendelijke interface, geen limiet aan apparaten en de eerbiedwaardige SOCKS5 proxy voor torrenten.

Conclusie:

Tenslotte moet nog even gezegd worden dat hoewel deze VPN’s hun zwakheden hebben, ze ook bepaalde sterke kanten hebben.

AtlasVPN, zoals we al eerder besproken hebben, heeft relatief de sterkere beveiligingsmaatregelen van de drie. Dus als je clandestien op het internet wilt blijven zonder dat het je iets kost, dan is AtlasVPN de beste keuze.
Daartegenover heeft Windscribe meer servers dan de andere gratis VPN’s en het heeft een SOCKS5 proxy met split tunnelling, dus is het een uitstekende optie voor al je torrent-behoeften. Je vraagt je misschien af, “En Proton dan?” ProtonVPN levert ongelimiteerde bandbreedte en als je een VPN wilt om elke dag te gebruiken, dan is dit de duidelijke winnaar.

Aangesloten link disclaimer: Als je op de links in de beschrijving klikt en een VPN krijgt, dan is het mogelijk dat wij commissie ontvangen. Dat will niet zeggen dat we de brands onze mening laten dicteren – als we iets zeggen, dan zeggen we dat omdat dat is wat we echt geloven. Aanschaf via onze links kost je geen cent extra en bovendien kan het minder kosten omdat je kortingen ontvangt.

BEZOEK onze website:

Thanks for visiting “Best FREE VPN 2022 | Top 3 volledig GRATIS VPN's” Originally from : https://www.youtube.com/watch?v=D6XQdJaNLXg

Leave a Reply

Your email address will not be published.